3

DUURZAME ENERGIE-OPLOSSINGEN OM JE WONING TE VERWARMEN

Op zoek naar een warmtepomp, een warmtepompboiler of een condenserende gaswandketel waarmee je duurzaam je woning kan verwarmen? Neem een kijkje in het vernieuwde duurzame assortiment van Weishaupt.

1


Een split warmtepomp lucht/water

Bij een split warmtepomp lucht/water is de koelkring als het ware ‘gesplitst’: een buitenunit haalt langs de verdamper warmte uit de buitenlucht en transporteert die energie via een koelmiddel naar de condensor (warmtewisselaar) die in de binnenunit zit. Van daaruit worden je woning en sanitair water vervolgens opgewarmd. Stil, zuinig én milieuvriendelijk!


De Weishaupt Wärme Pumpe Luft Split is verkrijgbaar in 4 vermogens (WWP LS 8, 10, 13 en 16) en dekt een verwarmingsbehoefte van 1,9 tot en met 18,8 kW. De stille buitenunit van de split wordt in je tuin of rechtstreeks aan de buitenwand van je woning geplaatst. De binnenunit is niet groter dan een gaswandketel en krijgt een plaatsje in je woning. De installatie van een warmtepomp is voor een Weishaupt-vakman niet complexer dan die van een condensatieketel. Bovendien spaar je geld uit aangezien een rookgasafvoer niet meer hoeft!

Ik wil meer info over split warmtepompen

2


Een warmtepomp-boiler

Is je elektrische boiler aan vervanging toe? Of wil je ook jouw steentje bijdragen aan een groenere toekomst maar is je woning niet geschikt voor een warmtepomp? Dan is een warmtepompboiler dé oplossing voor jou!

Een kleine lucht/water warmtepomp bovenop de boiler haalt energie uit de omgevings- of buitenlucht om daarmee warm water te maken. Je bespaart al snel tot 70% tegenover een elektrische boiler, én je kan tegen iedereen vertellen dat jij ecologisch verantwoord onder de douche gaat.


De WWP T heeft een inhoud van 300 liter en is de efficiëntste warmtepompboiler op de markt. Een overheidspremie van 400 euro en de ‘Go Green’-actie van Weishaupt (nog eens 400 euro korting, t.e.m. 30 juni 2019) maken van dit toestel een absolute must have!

Ik wil meer info over warmtepompboilers

3


Een condenserende gaswandketel

Deze klassieker gaat intussen al zo’n 20 jaar mee. In tegenstelling tot een klassieke ketel benut de condensatieketel de energie die in de rookgassen zit. Hierdoor verbruik je minder gas en verlies je veel minder opgewekte warmte langs de schouw.

Weishaupt heeft gascondensatieketels voor alle toepassingen; van gezinswoningen en appartementen tot scholen, ziekenhuizen en industriegebouwen. Zoals steeds staan efficiëntie en duurzaamheid voorop.
Het assortiment wandtoestellen wordt vóór de zomer nog uitgebreid met de
WTC-GW 80 en 100-A, die in cascade tot 800 kW kunnen leveren.

Ik wil meer info over gascondensatieketels

Op zoek naar duurzame energieoplossingen?

Maak een afspraak met een erkend Weishaupt-installateur. Onze professionals geven je graag alle info over warmtepompen, warmtepompboilers, condensatieketels en nog veel meer.


Weishaupt geeft je trouwens een groen duwtje in de rug als je kiest voor een warmtepomp of warmtepompboiler: tot en met 30 juni 2019 krijg je zomaar 400 euro terugbetaald dankzij hun ‘Go Green’-actie.

Meer weten?

Laten we dus samen het energieverhaal schrijven op maat van jouw comfort en neem vandaag nog contact met ons op!