DIT IS HET VENTILATIESYSTEEM VAN DE TOEKOMST!

Naast isoleren is ventileren van levensbelang voor een gezond binnenklimaat in je huis of op kantoor. Meer nog: goed ventileren is een must, slim ventileren nog beter. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Met een ventilatiesysteem D, het beste voor elk seizoen. We lijsten graag enkele troeven op!

Ventilatiesysteem met warmterecuperatie

Van een ventilatiesysteem mag je meer verwachten dan enkel ventileren. Denk ondermeer aan een gezond binnenklimaat en de verbetering van je wooncomfort. Als het even kan met een minimum aan energie en maximale efficiëntie. Bij Begetube zijn ze ervan overtuigd dat alleen een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie voldoet aan deze hoge eisen. Het principe is simpel: de warmte die aan de verse buitenlucht wordt toegevoegd, haalt het systeem voor het overgrote deel uit de extractielucht alvorens deze naar buiten stroomt. Hiermee daalt de benodigde energie om de verse lucht op te warmen tot meer dan 80%.

Goed om te weten:
ook tijdens de warme zomermaanden doet het ventilatiesysteem D zijn werk. De ingebouwde bypassklep opent vooral tijdens de nacht. Hierdoor wordt je woning automatisch voorzien van gezonde frisse buitenlucht, terwijl de verdere opwarming van het gebouw wordt tegengegaan.

Profi-Air ventilatiesysteem, het neusje van de zalm

Wanneer je kiest voor een ventilatiesysteem D is het volgens Begetube ook uitermate belangrijk dat je kiest voor een efficiënt, comfortabel en energiezuinig ventilatiesysteem. Een performant ventilatietoestel in combinatie met een kwalitatief kanalennet biedt het beste resultaat. En net daarvoor staat het Profi-Air ventilatiesysteem garant. Het systeem bestaat uit semi-flexibele instortkanalen die worden geproduceerd door Fränkische Rohrwerke uit Duitsland. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, elk met hun eigen specifieke capaciteit en eigenschappen.

Een modulaire verdeelkast met vlinderdebietreglaar

Begetube introduceerde enkele jaren geleden een modulaire luchtverdeelkast met ventilatiekanalen met een diameter van 63 mm die je eenvoudig zelf kan monteren, dankzij een simpel kliksysteem. En met de introductie van de gepatenteerde vlinderdebietregelaar heeft Begetube een universele regelaar ontwikkeld, waardoor een tijdrovende afstelling voorgoed tot het verleden behoort. Ook bij moeilijk bereikbare ventielroosters biedt deze regelaar de oplossing. Top, toch?

Eerst meten, dan weten

Al meer dan 35 jaar is Begetube sterk in de verkoop van leidingen en toebehoren voor HVAC.

Extra troef? Een eigen studiedienst die volledige ten dienste staat van professionele klanten zoals jij!