KOOKPLAAT-EN-DAMPKAP-IN-ÉÉN WINT PRESTIGIEUZE PRIJS


De voornaamste keukentrends die we hebben gespot op BATIBOUW? Architecturale strakheid in onze kookomgeving en slimme kookoplossingen, zoals de Novy Panorama.

De combinatie van een kookplaat en een dampkap in één: dat is de bekroonde Novy Panorama. De slimme, compacte werkbladafzuiging won de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign. Geen wonder, want de Novy Panorama combineert functionaliteit en design als geen ander.

Optimale kookbeleving

Naast design is het bij Novy vooral te doen om een optimale kookbeleving. Kookdampen dienen in de eerste plaats correct afgevoerd te worden en essentieel hierbij zijn variabele hoogtes van de afzuigtoren. Handig aan zo’n afzuigtoren in je kookplaat is dat de dampen onmiddellijk stil en efficiënt afgezogen worden, waar de kookdampen ontstaan.

Visuele rust

Daarenboven maakt zo’n afzuigtoren visuele rust mogelijk in de keuken. De toren verdwijnt namelijk wanneer je de kookplaat niet gebruikt. Makkelijk om schoon te maken én esthetisch aangenaam. Bovendien zorgt dit systeem voor de ultieme ontwerpvrijheid, want je bent niet meer gebonden aan een plafond- of muuroplossing. Handig, hé?

Wat is de Red Dot Award?

De Red Dot Award is een internationale prijs met aanzien, uitgegroeid tot een van de belangrijkste designlabels voor productdesign wereldwijd. Het is de tweede keer dat het Belgische bedrijf uit Kuurne de onderscheiding krijgt. In 2016 werd ‘One’ van Novy ook gelauwerd.

Wie is NOVY?

Ontdek de werkbladafzuiging van Novy online of in één van de Novy verkooppunten in je buurt. Naast Novy Panorama heeft Novy nog twee andere werkbladafzuigingen: One en Up_Side.