BADKAMERS
MET EEN X-FACTOR

Wat maakt je (toekomstige) badkamer anders dan alle andere? We ontcijferen het badkamermysterie met veel plezier!

In het e-magazine van februari deelden we 5 trends die niet in je badkamer mogen ontbreken. Je kon de badkamertrends live ontdekken in de stand van X2O. Niet voor niets de grootste badkamerstand van BATIBOUW! Vandaag leggen we je graag uit waar X2O voor staat. Wat maakt X2O anders dan alle anderen?


Wel, da’s de X van …

Exclusieve keuze

Bij X2O heb je keuze te over aan badkamermeubelen en accessoires van A-merken en andere merken. Op die manier kan je moeiteloos de badkamer van je dromen samenstellen op maat van je stijl én je budget.

Extra inspiratie

Je wil een klassieke witte badkamer of een moderne badkamer die warme houttinten en stoer zwart metaal combineert? Bij X2O kan alles. Kom naar een showroom bij jou in de buurt en wie weet ontdek je wel ‘n nieuwe stijl die 100% bij je past.

Expertise & innovatie

De nieuwste kranen, baden en douches zoals de zalig zachte PowderRain van hansgrohe? Je ontdekt het allemaal in primeur bij X2O. Want wij vinden comfort, design en duurzaamheid net zo belangrijk als jij.

Exclusieve service

Je hebt de badkamer van je dromen gevonden: wat nu?! Spreek een adviseur van X2O aan en samen met jou maken we die droom waar. Wij geven je badkamerdroom vorm, maken een offerte op maat en stellen een precieze timing op.

Maximale zekerheid

Je kan op X2O bouwen. De grootste badkamerspecialist biedt 8 jaar kwaliteitsgarantie op hun producten en de webshop draagt het label BeCommerce. En de reviews? Die spreken voor zich, van “great” tot "excellent”!

De badkamer van je dromen?