Eerst je keuken opfrissen, dan je badkamer:

5

TIPS VOOR EEN NIEUWE BADKAMER


De favoriete kamer van de Belgen is ongetwijfeld de badkamer. Sommigen kunnen er zelfs uuuren in doorbrengen. Daarom hebben we liefst een badkamer die 100% bij ons past. Praktisch, prachtig, design: van welke badkamerstijl krijg jij het warm?

Facq heeft al meer dan 140 jaar ervaring in badkamers, sanitair en verwarming. Ze weten dus als geen ander hoe je badkamer er moet uitzien en welke elementen zeker niet mogen ontbreken. Een ding is zeker: niemand zoekt een standaard badkamer. 99% van de Belgen wil een badkamer op maat van zijn familie en familiale behoeften. Van snelsnel douchen tot zalig lang baden met het hele gezin ... Aan jou de keuze!

De laatste badkamertrends

Facq is altijd op zoek naar de laatste trends om je de allerbeste badkamer aan te bieden. Wat de huidige trends zijn? Wel, de meesten zijn op zoek naar een ruime badkamer met voldoende opbergruimte. Daarnaast blijft wit nog steeds een heel populaire kleur, maar natuurlijke en edele materialen (zoals hout, steen, marmer, enzovoort) loeren om het hoekje. Verder maakt glans plaats voor mat. Wat dacht je bijvoorbeeld van kraanwerk in mat zwart rvs? Superstoer!

Duurzaam in de badkamer

Ook is Facq helemaal mee met jullie vraag naar een badkamer met plaats voor water- en energiebesparing. Ze hebben zelfs een virtueel Groen Huis ontworpen, waarin je alle antwoorden op je milieu(vriendelijke)vragen vindt. Meer info over hernieuwbare energie in je badkamer? Je vindt het in dit futuristische huis, waar economie en ecologie hand in hand gaan.

Installatie door een vakman

Naast de keuze van je badkamer is de installatie minstens even belangrijk. Gelukkig heeft Facq heel wat ervaring met installateurs van sanitair en verwarming, die een breed scala aan diensten aanbieden en jouw leven zo vereenvoudigen. Je bent immers zeker dat alles perfect wordt aangesloten, zodat je jaren van je droombadkamer kan genieten.

Extra troef: als je privé-woning langer dan 10 jaar geleden werd gebouwd en de levering evenals de plaatsing van je nieuwe badkamer wordt gerealiseerd door een erkende onderneming, dan is het BTW-tarief slechts 6% in plaats van 21%.

Meer weten?

Spring eens binnen in 1 van de 15 showrooms of klik hier om de wereld van Facq te ontdekken.