5

NIEUWIGHEDEN IN JE KEUKEN

Tijdens de 60ste editie van BATIBOUW stelden heel wat exposanten in de categorie keuken innovatieve keukenproducten voor. We zetten de handigste keukentools graag voor je op ‘n rij!

1


Een Dual Steam stoomoven

Op BATIBOUW introduceerde Miele haar nieuwe generatie inbouwtoestellen, waaronder Dual Steam stoomovens met 2 openingen. Het voordeel? De verhoogde druk en de perfecte alignering van deze openingen zorgt voor een snellere, gelijke hitteverspreiding met homogene resultaten als gevolg!

Wij zijn fan want …

Stoomkoken is niet alleen lekker maar ook makkelijk, gezond én veelzijdig. Zeker als je weet dat Miele heel wat online recepten en workshops voor je heeft klaarstaan ;).

2


Een kookplaat-en-dampkap-in-1

De bekroonde Novy Panorama is een slimme, compacte werkbladafzuiging die functionaliteit en design als geen ander combineert. Geen wonder dat de Panorama met de Red Dot award aan de haal ging.

Wij zijn fan want …

Deze kookplaat-en-dampkap-in-1 zorgt voor de ultieme ontwerpvrijheid, want je bent niet meer gebonden aan een dampkap aan je plafond of je muur.

3


Een spoelbak met opbergruimte

Een spoeltafel waarin jij zowel snijplanken, een messenblok als een afdruipbakje kan bewaren? Het klinkt als een droom, maar is een realiteit sinds de uitvinding van Franke Box Center.

Wij zijn fan want …

De werkruimte in je keuken is altijd te klein, ook al heb je een gigantische keuken. Herkenbaar? Ja! Verwaarloosbaar? Ja, dankzij deze slimme uitvinding!

4


Een keukenkraan met bruiswater

Een kraan die voor koud en warm water zorgt evenals kokend water (100 °C), koel bruisend water én gefilterd water? Het kan als je een Quooker keukenkraan in huis haalt. Mooi meegenomen: dankzij het reservoir van Quooker heb je geen keukenboiler meer nodig.

Wij zijn fan want …

De Quooker keukenkraan is verkrijgbaar in verschillende eigentijdse designs, waaronder chroom, nikkel, rvs, zwart én goud. Hebben? Hebben!

5


Een multifunctioneel keukeneiland

Van een ondiep, een mobiel of een multifunctioneel keukeneiland dat je kan ombouwen tot een hogere eettafel? Een must have voor flexibele foodies die alles uit hun keuken willen halen. Extra troef: ideaal om gezellig te aperitieven in afwachting van elkaars kookkunsten!

Wij zijn fan want …

Een keuken wordt meer en meer een leefruimte. En dat heeft èggo goed begrepen door compacte multifunctionele keukens te ontwerpen met ruimte voor ontmoeting.

Meer nieuws uit de keuken?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij serveren je de laatste keukentrends.