TERUG VAN WEGGEWEEST:RETRO FORNUIZEN

Geen betere eyecatcher in je keuken dan een karaktervol fornuis. Net als die goede oude Leuvense stoof trekt het mensen aan om gezellig te koken, eten, leven. Nu nog kiezen of je voor een fornuis van AGA, Falcon of Ilve gaat …

Een fornuis van AGA

De nieuwe Hybrid 3-Series van AGA is het gedroomde fornuis voor de alledaagse, eigentijdse keuken: gebruiksvriendelijk, praktisch, veelzijdig en verkrijgbaar in maar liefst 16 prachtig geëmailleerde afwerkingen. Verder heeft AGA de grootste zorg besteed aan de kleinste details, zoals de stijlvolle handgreep met het iconische logo en het magnetische deurbeslag op de grote warmhoudoven.

Een fornuis van Falcon

FALCON blijft zijn assortiment aan kooktoestellen uitbreiden. Op BATIBOUW lanceerden ze de NEXUS STEAM: het eerste fornuis met een multifunctionele oven, een injectiestoomoven met twee bereidingsfuncties, evenals voorgeprogrammeerde functies voor de bereiding van groenten, vis en vlees en een ontkalkingsfunctie. De ruime kookplaat met 5 gaspitten en een keramische multizone wordt gecombineerd met een grilloven, een multifunctionele oven, een stoomoven en een broodrijslade. Zo kan je met 1 toestel verschillende gerechten tegelijk klaarmaken. Perfect voor de multitasker!

“Wist je dat elk klassiek fornuis vaak een elektrische versie heeft?
Aan jou de keuze hoe jij het liefste kookt!”

Een fornuis van Ilve

Een ultracombi stoomoven, een blast chiller / slowcooker en een vacuümsealer. Drie verschillende toestellen waarvan de functies op elkaar zijn afgestemd in een ergonomische verticale unit … Dat is de Colonna Stellata die ILVE exclusief op BATIBOUW presenteerde. Dankzij de Colonna Stellata kan je genieten van gecombineerde kookmethodes, hoogwaardige voedselconservering en geoptimaliseerde voedselbereiding. Het resultaat: verbeterde smaken, aroma’s en texturen. De 3 units zijn geïnspireerd op professionele keukens waar de beste chef-koks hun gastronomische creaties bedenken.

Exclusieve importeur van fornuizen sinds 1978

Vandaag is COOK UP de exclusieve invoerder van de toestellen van

AGA, FALCON, LA CORNUE & ILVE.

Het bedrijf uit Sint-Amandsberg bij Gent werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Als een echt familiebedrijf kiest COOK UP voor een persoonlijke aanpak. Gezelligheid is troef in de showroom. Je vindt er niet alleen fornuizen, maar ook cookware en accessoires.