WELKE INTERIEURTREND PAST BIJ JOUW KEUKEN?

Jij kookt klassiek, puur of rock-’n-roll? Stem het interieur van je keuken af op wat jij je tafelgenoten elke dag voorschotelt. Zo wordt koken, eten en gezellig tafelen nog leuker.

Een klassieke keuken

Klassiek is individueler dan ooit tevoren en beleeft daardoor een indrukwekkende renaissance. Componeren is een kunst, ook bij interieurdesign. Met dit in gedachten ontwikkelde SieMatic ruimtelijke concepten met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp. Ze laten je spelen met stijlen en componeren schijnbaar tegenstrijdige elementen tot een harmonieus geheel. Zo verbind je oude en nieuwe waarden op elegante wijze tot je persoonlijke klassieke interieurdesign. Fantastisch, toch?

Deze uitgekiende keukenstijl is ideaal voor thuischefs op zoek naar een uitdaging. Ze houden van getalenteerde chefs zoals Paul Bocuse en - dichter bij huis - Peter Goossens.

Een moderne keuken

Je bent op zoek naar een keuken waar de dagelijkse hectiek in een mum van tijd van je afglijdt? Kies dan voor een keuken met grootse vormen, uitgekiende kleuren en het afzien van te veel decoratie om een sfeer van weldaad en harmonie te scheppen. Geef genieten (weer) de gewenste ruimte met interieurconcepten waarin de functies van je keuken subtiel zijn geïntegreerd.

Deze pure keukenstijl is ideaal voor thuischefs op zoek naar rust, herbronning en gezindheid. Ze houden van groentechefs zoals Seppe Nobels en Rens Kroes.

Een veelzijdige keuken

Bij deze keukenstijl gaat het niet om de grootte, maar om het idee. De onconventionele tegenstelling tussen met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten. Een individuele esthetiek die boekdelen spreekt over de ervaringen, waarden en tegenstellingen van de kok des huizes. Het is de 'solitaire’ inrichting die maakt dat elk object een multifunctionele relatie aangaat met de dingen om hem heen.

Deze urban keukenstijl is ideaal voor wereldse foodies die graag experimenteren. Ze houden van rock-’n-roll chefs zoals Sergio Herman en Yotam Ottolenghi.

Je droomkeuken ontwerpen?

Doe het in samenwerking met een van onze exposanten in de categorie keuken.