Deze gevelisolatie is de totaaloplossing voor renovatie en nieuwbouw

Je bent op zoek naar een duurzame gevel voor je nieuwe of vernieuwde woning? Klop eens aan bij het Belgische Vandersanden. Ze maken wereldwijd furore met hun ECO-baksteenstrips en E-board gevelsysteem, dat je gevel ook nog eens isoleert. Hoe dat eruit ziet? Lees even verder!

Het E-board gevelsysteem is een duurzaam systeem voor gevelisolatie dat bestaat uit een combinatie van EPS-isolatiepanelen, bevestigingsmaterialen en baksteenstrips. Je kan het gevelsysteem monteren tegen je binnenblad of bestaande buitenmuren. Het E-board sluit naadloos aan op je bestaande gevel, zodat je geen extra fundering nodig hebt. Geschikt voor renovatie (zonder breekwerk!), nieuwbouw en projectbouw. Meer dan 1001 kleur- en combinatiemogelijkheden door de veelzijdige en kleurrijke steenstrips.

Mini-interview met Carlo Bogaerts van hotel Beila in Bilzen

Carlo: “We kozen voor de renovatie van ons hotel voor steenstrips van Vandersanden. Wij zeiden “Doe maar. Het mag ruw zijn.” … en zo geschiedde (lacht). Het resultaat mag er zijn. Wij hebben al veel positieve commentaren gekregen. De nieuwe frisse witte gevel valt op en dat moet ook voor een commercieel pand. De klanten moeten ons vlot kunnen vinden.”

ECO-baksteenstrips

Als je nog duurzamer wil gaan, kan je in plaats van traditionele baksteenstrips ook gebruik maken van ECO-baksteenstrips. Deze baksteenstrips zijn niet gezaagd, maar “malgevormd” in speciale mallen. Vervolgens worden ze gebakken als strip. Daardoor is er nog minder verlies van materiaal, grondstoffen en energie. Kortom, met de nieuwe ECO-baksteenstrips van Vandersanden win je drie keer: ecologisch, esthetisch en financieel. Een unicum in de baksteenwereld!

Wil je een (super)duurzame gevel?

Komt goed uit, want Vandersanden is de partij voor duurzame geveloplossingen, evenals advies voor renovatie en nieuwbouw.