Vind (eindelijk!) de ramen die bij je woning passen

De juiste ramen zijn niet alleen belangrijk voor de look & feel van je woning, maar ook voor de isolatie van je muren. Ga daarom niet over één nacht ijs bij het kiezen van je ramen. Simon, ramenexpert van Reynaers, helpt je alvast op weg om de juiste ramen en deuren te scoren.

Tip 1: Bepaal de stijl van je woning

Simon: “Hou je van klassiek of eerder van modern? Primeren voor jou design & kleuren, comfort & onderhoud of toch energie & isolatie? Hecht je belang aan ecologie & duurzaamheid of aan veiligheid? We hebben voor elke stijl een collectie met verschillende profielen in diverse kleuren. De collectie Functioneel is tijdloos, Renaissance is gedetailleerd, Deco is afgeschuind, Slim is ultraslank, enzovoort.

Nieuw: op basis van je eigen bouwstijl en de thema’s die jij belangrijk vindt, stellen we een video op maat samen. Bezoek imagine.reynaers.be, gebruik onze gratis tool en bekijk de profielen van je keuze in real life.”

Tip 2: Ontdek realisaties ter inspiratie

Simon: “Over smaak valt niet te twisten. Iedereen creëert de woonomgeving die het beste bij hem of haar past. Spring eens op je fiets en rij een poosje rond in je (favoriete) buurt. Je zal ervan versteld staan hoeveel inspiratie je on the road kan opdoen. Wat vind je mooi? Wat vind je niet mooi? Daarnaast kan je tal van realisaties ontdekken op reynaers.be. Van aluminium ramen en deuren tot schuiframen, glasgevels en veranda’s in alle mogelijke uitvoeringen. Ongetwijfeld een bron van inspiratie voor je renovatie of volgende bouwproject.”

Tip 3: Bespreek je project met een vakman

Simon: “Inspiratie zoeken en ideeën sprokkelen zijn natuurlijk maar een begin. Nu is het aan jou om alle stijlen en kleuren met eigen ogen te zien en zélf te voelen hoe duurzaam aluminium is. Maak kennis met de ramen, deuren en veranda’s van jouw dromen. Dromen die door gespecialiseerde vakmannen omgezet worden in werkelijkheid. Bezoek de showroom van de Reynaers vakman in jouw buurt. Hij adviseert je graag bij jouw project en maakt een voorstel op maat op basis van jouw bouwstijl en voorkeuren.”

Omrcikel Reynaers Dagen in je agenda

Kom van 14 tot 20 oktober dagdromen bij een vakman in je buurt en geniet van een gratis isolatie-upgrade op jouw aluminium ramen, deuren en veranda.