EEN GEORGANISEERDE KEUKEN IS ER TWEE WAARD


Vraag het aan eender welke chef: organisatie is alles in de keuken. Maar hoe krijg je (meer) orde en structuur in je keuken? Wel, de designers van Franke bedachten een oplossing. Box Center is een innovatieve spoeltafel waarin jij je belangrijkste keukenaccessoires kan bewaren.

Een spoeltafel waarin jij zowel snijplanken, een messenblok als een afdruipbakje kan bewaren? Het klinkt als een droom, maar is een realiteit sinds de 60ste editie van BATIBOUW. En dat is geen moment te vroeg, want je spoeltafel is het zenuwcentrum van je keuken, waarrond het merendeel van de actie gebeurt.

Het hart van je keuken

Groenten wassen, ingrediënten fijnsnijden, water halen om te koken, je keukengerei schoonmaken ... Het gebeurt allemaal rond de spoelbak van je keuken. Vaak leidt dat tot een zootje ongeregeld. Tenzij je een georganiseerde chef of flinke foodie bent. Gelukkig tilt Franke de organisatie van dit drukbezette keukengebied naar een nieuw niveau met de Box Center. Je belangrijkste keukenaccessoires - zoals messen, snijplanken en een afdruipbakje - zitten allemaal verwerkt in deze innovatieve spoeltafel. Handig, toch?

Alles netjes aan de kant

De Box Center bestaat uit twee units: de linkse is een traditionele spoelbak, de rechtse beschikt over een frame waarin jij je keukengerei verticaal kan bewaren. Mooi meegenomen: in de zogenoemde ‘Nachtmodus’ plaats je hier zowel je synthetische als houten snijplank, je houten messenblok met drie messen en je afdruipbakje. En onder dit frame bevindt zich nóg een extra droogrekje voor je servies.

Alles uit de spoeltafel

In ‘Dagmodus’ haal je alles weer uit de kast of - beter gezegd - de spoeltafel. Gebruik de tweede unit als ‘uitdruipplaats’ voor je borden of spoelbak om je groenten of fruit te wassen. Overtollig water laat je probleemloos weglopen zonder je handen nat te maken via de drukknop op de rand van de spoeltafel. Het messenblok kan je rechtop plaatsen, dankzij een houten lat aan de onderkant.

Box Center in je keuken?

De Box Center is een compacte oplossing voor elke keuken … Ook die van jou! De innovatieve spoeltafel is 86 op 51 centimeter groot, waardoor hij in elk traditionele keukenblad of elke keukenkast past. De plaatsing gebeurt extra snel, dankzij het gepatenteerde Fast-Fix-systeem, waarbij de spoeltafel in de voorziene uitsparing wordt geklikt. Zowel monteerbaar als SlimTop (inbouwmodel met vlakke rand die amper zichtbaar is) en vlakbouw (waarbij de rand van de spoeltafel op gelijke hoogte van het werkblad komt).

Ik wil meer weten over de Box Center!