TREND GESPOT:

de luxe kraan die je zélf kan personaliseren


Een badkamer die je persoonlijke stijl weerspiegelt door zelfs de kraan te personaliseren? Het kan, dankzij AXOR MyEdition. De verschillende afdekplaatjes van deze unieke kranencollectie zorgen ervoor dat je een minstens even unieke kraan voor je bad, douche of wastafel kan creëren.

Het verfijnde en eenvoudige ontwerp van de nieuwe AXOR MyEdition is herkenbaar aan de rechthoekige vorm, die wordt doorgetrokken van de mengkraan tot de handgreep. Hierdoor is deze een echt design object, dat de aandacht zal trekken in je nieuwe toilet, badkamer of keuken.

Luxueuze materialen

Om aan de trend van individualisering te voldoen, kan je de mengkraan van je keuze verder personaliseren door de kraan te bekleden met een lederen, houten, marmeren of spiegelglas plaat. Verder kan je kiezen uit exclusieve plaatvarianten en 15 FinishPlus-kleuren, waardoor het gamma van AXOR MyEdition maar liefst 225 mogelijkheden biedt om je persoonlijkheid uit te drukken. Nieuw sinds deze zomer is de Satin Black kleurafwerking, een nog donkerdere kleur dan de Polished Black Chrome.

Een sensuele streling

De AXOR MyEdition ziet er niet alleen goed uit; hij doet ook goed. De kraan is uitgerust met een PowderRain-straal voor een sensuele streling van het water op je handen en lichaam. Verder beantwoordt MyEdition ook aan de hoogste normen op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid om de perfectie zo dicht mogelijk te benaderen.

Made by Phoenix Design

Voor het ontwerp van MyEdition werkte AXOR trouwens samen met Phoenix Design, een onafhankelijke Duitse ontwerpstudio die meer dan 700 designprijzen heeft gewonnen. Deze studio richt zich op productdesign in de traditie van de Bauhaus en een grote gebruiksvriendelijkheid.

AXOR MyEdition werd gepresenteerd op de stand van AXOR op BATIBOUW 2019.

Je vindt de kraan intussen bij de betere sanitaire badkamer- en keukenspecialist

alsook in de hansgrohe WaterStudio te Anderlecht.