WELLNESSDESIGN THUIS WINT AAN POPULARITEIT

Naast design fitnessapparatuur, geavanceerde digitale technologie, gepersonaliseerde trainingsprogramma’s en interieurdesign op maat, brengt Technogym nu ook wellness bij u thuis.

Het belang van een gezonde levensstijl is een trend die alles en iedereen beïnvloedt. Het is dus logisch dat de vraag naar specifieke fitnessapparatuur voor thuisgebruik (zoals een loopband, hometrainer, crosstrainer, roeitrainer) groeit. Zeker als consumenten ontdekken dat een merk zoals Technogym van elke ruimte in uw huis iets functioneels én prachtig kan maken.

Fitness en wellness in één

Technogym heeft fitness getransformeerd tot een heuse wellness-lifestyle. Een lifestyle die gebaseerd is op regelmatige, gerichte lichaamsbeweging, de juiste voeding en een positieve mindset. Terwijl fitness simpelweg sporten inhoudt, biedt wellness een meer holistische ervaring die beweging, design, sfeer én connectiviteit omvat. Zo’n lifestyle heeft een positieve invloed op uw fysieke en mentale welzijn. Ideaal als aanvulling op ons steeds drukkere leven want beweging is het perfecte antistressmiddel.

Thuisgym voor elke ruimte

Technogym heeft door de jaren heen fitnessapparatuur ontwikkeld met een design look & feel waardoor ze een prominente plek verdienen in elk interieur. Ze hebben hiervoor de veelgeprezen ontwerper Antonio Citterio in de arm genomen. Hij ontwerpt toestellen met een strakke doch elegante sfeer, waarbij matzwart de boventoon voert. Citterio creëert fitnessoplossingen voor elke beschikbare thuisruimte, rekening houdend met uw interieurstijl, wensen en trainingsbehoeften.

Wellnessdesign op maat?

Naast Personal Line en MyWellness biedt Technogym ook diensten op maat aan als interieurontwerp en persoonlijke trainingsservices. Binnenhuisarchitecten en professionele personal trainers zijn zowel op afstand als in de Technogym-winkels beschikbaar om advies te geven over de invulling van de perfecte wellnessruimte voor u thuis. Zij zijn ook beschikbaar om persoonlijke trainingsprogramma’s te ontwerpen op basis van individuele doelen en ambities.