3 tips voor meer daglicht in huis

We willen alsmaar meer daglicht in huis. En dat is geen wonder, want slim daglicht heeft een positieve invloed op je gemoed, je elektriciteitsrekening én de EPC-waarde van je woning. Daarom geven we je met veel plezier tips & tricks voor meer licht in je favoriete kam
ers.Kies voor ramen en deuren met grote glaspartijen. De schuiframen, schuifdeuren en vouwwanden van het Duitse Kömmerling zijn een goede optie. Hun pvc-ramen en -deuren zijn enorm geëvolueerd qua esthetiek en duurzaamheid, dankzij een unieke staalversterking. Kortom, een goede investering op lange termijn! Nu nog kiezen of je voor schuiframen, schuifdeuren en / of vouwwanden gaat ...


Tip 1: Schuifraam

Een schuifraam heeft heel wat voordelen, zeker als je voor een veelzijdig schuifraamsysteem zoals PremiSlide 76 van Kömmerling kiest. Het schuifsysteem van deze ramen neemt erg weinig ruimte in bij de opening, waardoor het zelfs toepasbaar is in kleine oppervlakten: boven het aanrecht van je keuken, je bureau, ... Het inbraakveilige schuifsysteem zorgt voor extra zonlicht én biedt ook zeer goede thermische isolatie. Tip: kies een schuifraam dat perfect bij je interieur en exterieur past. Naast klassiek pvc in de kleur wit en crème zijn er ook folies mogelijk met unikleuren, metaalkleuren of een hip houtdesign.


Tip 2: Schuifdeur

Een deur in je slaapkamer, woonkamer, eetkamer, … zorgt ervoor dat jij je buitenruimte binnen kan halen. Zalig als je favoriete kamer aan je balkon, terras of tuin grenst. Zeker als je voor een speciale schuifdeur kiest, zoals een Premidoor 76 van Kömmerling. Dat is een nieuwe innovatieve hefschuifdeur met een moderne architectuur en extra grote, hoge glasoppervlakken. Dankzij een uniek vijf-kamer-ontwerp is een beglazing met een dikte van 50 mm mogelijk en kan je schuifdeur tot 2,60 m hoog gaan. Het moderne systeem biedt een maximaal bedieningscomfort. Ook hier kan je kiezen voor verschillende kleuren en dessins.


Tip 3: Vouwwand

Of ben je op zoek naar een schuifdeur zonder vast gedeelte, waardoor de doorgang naar je balkon, terras of tuin even groot wordt als het raam zelf? Kies dan voor PremiFold 76 van Kömmerling. Bij deze gloednieuwe vouwwand kan je het hele element open schuiven of ‘opvouwen’. Hierdoor lijken je binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar over te gaan, waardoor je moeiteloos binnen en buiten kan eten, leven, genieten. Kortom, deze vouwwand is dé musthave voor wie meer licht in zijn leven wil. Je ontdekt ‘m op Batibouw in stand van Kömmerling: stand 319, paleis 4.