Niet te missen: avant-première van Generatie 7000

Eén van de grootste veranderingen in de laatste paar jaren is de digitalisering van het alledaagse. De keuken, als hart van het huis, evolueert mee met de mens. Daarom introduceert Miele met trots haar Generatie 7000 in avant-première op BATIBOUW. We lijsten alvast enkele belangrijke nieuwigheden* op.Nieuwigheid 1: Moderne(re) look & feel

De Vitroline toestellen vallen op door de uitgekiende combinatie van gekleurd glas en metaal in de kleur van dat glas. Dankzij dit nieuwe design gaan de omkadering en de handgreep van de toestellen volledig op in de glazen voorkant van de deur. Opvallend onopvallend, modern en tijdloos. Verder beschikken de meeste deuren over SoftOpen én SoftClose.


Nieuwigheid 2: Een intuïtieve bediening

Voor Miele draait design niet louter om het uitzicht van een toestel maar ook om de beleving. Om die beleving te vergemakkelijken, heeft Miele enkele nieuwe functies bedacht, waaronder M touch en M Touch S. De innovatieve fulltouch-display voldoet aan al je wensen op het vlak van esthetiek én comfort. Met een enkele tik of 'swipe' kan jij je favoriete toestel snel en intuïtief bedienen. Extra feature: dankzij MotionReact reageert je oven wanneer een gebruiker het toestel nadert. Op de duidelijk leesbare display heb je daarnaast nog meer keuzemogelijkheden, instellingen en statusinformatie zoals temperatuur- en tijdsinstellingen. Bij EasyControl zie je die laatste op een groot 7-segments-lc-display.


Nieuwigheid 3: Vernieuwde warmhoudfunctie
Dankzij deze innovatie opent de oven zich 3 centimeter na het aflopen van het programma / de timer, waardoor de oven maar liefst 100°C kan afkoelen in ongeveer 5 minuten. Daarna sluit de deur opnieuw om de behaalde temperatuur te behouden en het gerecht warm te houden. Zo blijven je gerechten warm, zonder ze verder te bakken.


Nieuwigheid 4: Foodview

Sommige ovens beschikken over een camera aan de binnenkant van de oven en bij de nieuwe generatie toestellen zelfs over een pyrolysefunctie. Hierdoor kan je in real time je gebak, vlees of ovenschotel op je smartphone zien via de Miele@Mobile app. Dit verhoogt de beleving én geeft je de mogelijkheid om aan je gasten te laten zien welk lekkers ze (straks) mogen verwachten ...


Zoveel meer ...

Benieuwd welke technologie Miele speciaal ontwikkelde voor deze nieuwe generatie toestellen? Van intuïtieve displays tot een nieuwe warmhoudfunctie, ontdek het in avant-première op BATIBOUW 2019, stand 11211, paleis 11. Generatie 7000 zal vanaf mei beschikbaar zijn in de winkel.