Vind de grasmaaier
die bij je tuin past


Je bent op zoek naar een klassieke grasmaaier op benzine, elektriciteit of een accu? Of eerder een comfortabele zitmaaier of een moderne robotmaaier? Wel, Honda helpt je graag bij het kiezen van een grasmaaier, want ze hebben een grasmaaier voor elke tuin. Ook die van jou!

Je kan de verschillende soorten grasmaaiers niet alleen opdelen op basis van de aandrijving of het model maar ook op basis van de grootte van je gazon, de grasopvang, het geluid, enzovoort.

De eerste vraag die jij je moet stellen is: hoe groot is mijn gazon? Denk daarbij niet alleen aan je tuin, maar ook aan je voortuin en eventuele extra stroken gras:

Bij een kleine en complexe tuin komt een lichtgewicht benzinemaaier van pas met een maaibreedte van 40 tot 46 centimeter. Een duwmaaier maakt het mogelijk om makkelijk te manouvreren van de ene naar de andere uithoek van je tuin.

Bij een middelgrote open tuin ben je beter gesteld met een benzinemaaier zoals een HRX met een maaibreedte van 42 tot 53 centimeter en extra functies zoals een variabele snelheid, versnellingen of mulchen.

Altijd handig: een snoerloze grasmaaier met het universele accusysteem van Honda. Ideaal om alle uithoeken van je tuin te verkennen, zondar dat vervelende snoer achter je aan te hebben. Een accusgrasmaaier is daarenboven betrouwbaar, krachtig én duurzaam. De nieuwe modellen beschikken over een LCD-display én zijn volledig weerbestendig.


Tip: via de online gazonplanner van Honda kan je op basis van een foto van jouw tuin (via Google Maps) eindelijk de grasmaaier vinden de 100% bij jouw tuin past.

Wat zijn de voordelen van een robotmaaier?

Miimo, de nieuwe intelligente robotmaaier van Honda, volgt de indeling en contouren van je tuin en mulcht tijdens het maaien. Resultaat? Een gezond en perfect gemaaid gazon. Zonder enkele inspanning. Miimo maait stil en fijntjes, zonder lelijke maaideeltjes achter te laten. Dat is niet alleen een slim ontwerp, maar ook een duurzaam ontwerp. Miimo is zelfs zo slim dat hij zelfs weet wanneer hij zichzelf moet opladen. Top, toch?

Meer weten?

Bezoek Honda op BATIBOUW in paleis 8, stand 238