Maak je keukendroom waar in 2020


Je droomt van een keuken die bij je persoonlijkheid, je woning en je budget past? Stap eens een vernieuwde Ixina binnen, want sinds 1 januari 2020 pakken zij uit met een interactief winkelconcept waarmee iedereen zijn keukendroom zou moeten kunnen realiseren.

Het realiseren van je keukendroom verloopt in drie stappen:

Stap 1:

Dromen

Elke keuken is een droom én een realisatie. Klein of groot: bij Ixina is er een plaats voor elke keukendroom.

Stap 2:

Tellen

Meer nog: jij hoeft je budget niet aan onze vaste keukenconcepten aan te passen, maar wij stemmen ons budget af op jouw keukenplannen.

Stap 3:

Uitkijken

Verder volgen we je project op van a tot z. We zetten je droom om in een plan, een 3D-tekening, een realisatie. Ook na de installatie van je keuken kan je op Ixina blijven rekenen.


Tip: je doorloopt deze drie stappen in een van de interactieve winkelconcepten van Ixina (bijvoorbeeld Ixina Drogenbos) of kan het al eens uittesten in stand 101, paleis 11 op BATIBOUW 2020.

Ontdek Ixina op BATIBOUW 2020

Het interactieve winkelconcept van Ixina is modern en gastvrij. Er is plaats voor een
co-creatiezone, waar jij als klant rustig kan samenzitten met een van de keukenexperts om je keukendroom te bespreken. Daarnaast is er een nieuwe geanimeerde tool waarmee jij ineens je keuken kan projecteren.


Misschien kan jij je hiervoor laten inspireren op een van de nieuwe keukenmodellen die op BATIBOUW 2020 in avant-première gaan? Tot slot kan je ook een van de vele kookdemo’s volgen, zoals die van Mélanie Mayné: blogger en finaliste van de Beste Bakker in 2016.

Meer weten?

Ontdek het interactieve winkelconcept en de nieuwe keukenmodellen van Ixina
aan stand 101, paleis 11 op BATIBOUW 2020.