Ontdek de enige volledig inschuifbare ovendeur


NEFF lanceert Slide&Hide® ovens: wanneer de oven open is, verdwijnt de ovendeur helemaal onder de oven. En dat is niet alleen ergonomisch, maar ook plaatsbesparend.

Het Duitse NEFF maakt al meer dan 140 jaar ovens die zijn vormgegeven in een duidelijke, minimalistische designtaal. Je herkent de ovens aan de combinatie van zwart glas en inox, evenals de fraaie handgreep met het stijlvolle chromen logo. De innovatieve TFT-display brengt design en functionaliteit perfect samen. Slide&Hide®, de laatste slimme oplossing, maakt bakken, braden en koken nog makkelijker en leuker:

  • Slide®: de handgreep draait ergonomisch mee wanneer je de oven opent en sluit. Zo houd je de deur op elk moment stevig vast en hoef jij je greep niet te veranderen.
  • Hide®: de ovendeur kan onder het ovencompartiment worden geschoven en neemt zo geen onnodige plaats i.

Ontdek de Slide&Hide® oven die bij je past

FullSteam-ovens met Slide&Hide®:

de FullSteam oven verenigt klassieke oven en stoomoven in één enkel toestel. Hij bakt, stoomt en kan in combi-modus ook bakken met toevoeging van stoom.

VarioSteam-ovens met Slide&Hide®:

met de VarioSteam-oven kan je 3 frequenties van stoom toevoegen aan de traditionele bakwijzen om te bakken, te roosteren of op te warmen. Zo worden je bereidingen heerlijk knapperig aan de buitenkant, terwijl ze binnenin zalig mals en sappig blijven.

CircoTherm®-ovens met Slide&Hide:

dankzij de CircoTherm®-technologie kunnen verschillende gerechten gelijktijdig op 3 of 4 inschuifhoogten bereid worden, en dit zonder smaak- of geuroverdracht.


De drie types ovens beschikken over deze uitzonderlijke technologie.

Nieuw van NEFF: Home Connect

NEFF-toestellen met Home Connect worden via wifi verbonden met je smartphone of tablet en kunnen via de app of via voice control bediend worden. Dankzij de Home Connect-app kan jij je toestellen op nog meer manieren gebruiken, en gewoontes aanleren die je helpen wanneer jij je uitleeft in de keuken. In de app vind je ook heel wat inspirerende ideeën en recepten voor verrassende gerechten.

Meer weten?

Bezoek NEFF tijdens BATIBOUW aan stand 209, paleis 11.
Je kan er niet alleen alle ovens ontdekken,
maar ook een Slide&Hide-oven twv. 2.369,99 euro winnen!