De vernieuwde editie van BATIBOUW komt dichterbij


BATIBOUW 2020 vindt plaats van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart en heeft tal van nieuwigheden in petto.
De bouwsector evolueert immers volop, net zoals de behoeften van de bezoeke
rs.

Het grondplan van de beurs werd helemaal herbekeken, waarbij professionals uit complementaire sectoren in verschillende zones worden gegroepeerd: bouwen en renoveren; buitenschrijnwerk en gereedschap; verwarming, koelsystemen, ventilatie en (hernieuwbare) energie.

Tip: via www.batibouw.com kan jij je bezoek plannen en op voorhand je favoriete exposanten opzoeken in het thema van je keuze.

Ruimere openingsuren

De openingsuren van de beurs zijn ook aangepast, zodat bezoekers BATIBOUW kunnen verkennen na de kantooruren zonder vast te zitten in de file. De beurs zal open zijn van 12u tot 20u30 in de week en van 10u tot 18u30 in het weekend. Bovendien kunnen bezoekers tijdens de week gratis naar de beurs vanaf 16u dankzij een specifiek ticket dat enkel online beschikbaar is via www.batibouw.com.

Kom advies inwinnen

Vanaf dit jaar zijn er ook interactieve zones en een advieszone. Hier kunnen bezoekers die hun renovatieplannen concreter willen maken gedurende een kwartiertje vragen stellen aan professionals uit de sector, zoals architecten of notarissen.


In Paleis 5 en Paleis 12 worden ook twee conferentiezones afgebakend waar merken, exposanten en partners gedurende de hele beurs conferenties zullen geven over specifieke thema’s. Bezoekers krijgen zo de kans zich goed te informeren over nieuwe normen en andere nieuwigheden in de sector.  

Voel, zie, ruik:
5 senses experience

Ervaring is uiteraard de rode draad van BATIBOUW 2020. Als je door de paleizen wandelt, kan je de producten van onze exposanten voelen, zien, ruiken.


De resonantie van een tussenmuur testen, de kracht van een douchestraal voelen, bakstenen aanraken en het gevoel vergelijken met andere types gevelbekleding, met blote voeten het verschil tussen imitatieparket en echt hout …


Zowel op het gebied van bouw, renovatie of inrichting is BATIBOUW een onmisbare partner om de juiste keuze te maken. Vind online een selectie van producten en leveranciers, kom ze ‘live’ ontdekken en geniet van het advies van professionals voor je een beslissing neemt.