Een condensatiegaswandketel voor elk bouwproject


Je bent op zoek naar een betrouwbare, compacte en connecteerbare condensatiegaswandketels? Neem een kijkje in het nieuwe assortiment ILEA van ACV en ontdek modellen voor je verwarming of je verwarming én warm water.

Het nieuwe assortiment ILEA omvat zeven condensatiegaswandketels voor zowel nieuwbouw als renovatie van appartementen en woningen:

Twee ketels werden ontwikkeld voor uitsluitend verwarming (en uitgestelde verwarming van sanitair water indien aangesloten op een externe boiler): de ILEA 12 (12 kW) en de ILEA 20 (20 kW).

Drie ketels zijn bedoeld voor verwarming én sanitair warm water via een platenwisselaar: de ILEA 18/25 (25 kW), de ILEA 22/30 (30 kW) en de ILEA 25/35 (35 kW).

Het ILEA Excellence-gamma telt twee toestellen. Een toestel met een geïntegreerde inox boiler van 30 kW (de ILEA Excellence HE 22/30) en een toestel met een aparte boiler met spiraalvormige warmtewisselaar (de ILEA Excellence 25/35). Het laatste toestel is samengesteld uit twee delen, wat de installatie vergemakkelijkt.

Eenvoudig te installeren, makkelijk te onderhouden

De uitgekiende ergonomie van de nieuwe condensatiegaswandketels staat garant voor een eenvoudige installatie en een al even vlot onderhoud. Ook de geïntegreerde duidelijke regelingsinterface met alle nodige parameters betekent voor de installateur een aanzienlijke winst inzake tijd en energie. De ketels zijn eveneens voorzien van een Smart Adapt-regeling, die werkt zonder buitensonde en regelbaar is vanop afstand.


Een connecteerbare verwarmingsketel?

Dankzij de Cozytouch-technologie kan je de installatie heel gemakkelijk vanop afstand bedienen met behulp van je smartphone, tablet of pc. Als je dat wenst, kan je ook je afwezigheden beheren en gerealiseerde besparingen bekijken. Een mooi voorbeeld van hoe technologie en duurzaamheid hand in hand gaan. Goed om te weten: de aanbevolen prijs van een ILEA-ketels begint al vanaf 1.299 euro, exclusief btw.

ACV ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1922 technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen in woningen en bedrijven.

ACV is specialist op het gebied van roestvrij staal. Dankzij de keuze voor dit materiaal, dat uitermate goed bestand is tegen de corroderende werking van zelfs de agressiefste watertypes, hebben ACV-producten al 40 jaar een heel lange levensduur, terwijl het onderhoud beperkt blijft tot een minimum.

Door toepassing van geavanceerde en unieke technologieën produceert ACV betrouwbare, krachtige en zuinige oplossingen, die bovendien milieuvriendelijk zijn. ACV ontwikkelde onder meer het Tank-in-Tankconcept dat in de meeste ACV-producten wordt toegepast en uitstekende prestaties mogelijk maakt.

ACV maakt sinds dit jaar deel uit van de Atlantic Groep.

Meer weten?

Bezoek ACV op BATIBOUW 2020 in Paleis 12, stand 302