De meest compacte balansventilatie?
Dit is ‘m!


Je bent op zoek naar compacte balansventilatie voor appartementen of seriematige woningbouw? Hendrik Dejonghe, marketingmanager van Duco, licht het ventilatiesysteem DucoBox Energy Comfort toe. Het ventilatiesysteem is niet alleen compact, maar ook gericht op comfort en duurzaamheid.

Hendrik:DucoBox Energy Comfort is het kleine broertje van DucoBox Energy Premium. En klein, dat mag je letterlijk nemen. Het gaat om een compacte en lichte variant als uitbreiding binnen systeem D. Met een capaciteit tot 325 m³/h vormt dit nieuwe balansventilatietoestel met warmteterugwinning dé oplossing voor appartementen of seriematige woningbouw. De vraagsturing van de DucoBox Energy Comfort resulteert in een intelligente én energiezuinige werking. Een gunstige energiefactuur verzekerd!


Hoog rendement

De warmtewisselaar van de DucoBox Energy Comfort zorgt ervoor dat de warme afvoerlucht de koude aanvoerlucht opwarmt. Anders gezegd: je benut al de aanwezige warmte zo goed mogelijk. Op die manier garandeert dit ventilatiesysteem D een behoorlijke besparing op je verwarmingskosten. En dat heeft dan weer een positief effect op het E-peil van je appartement. Meer nog: samen met de slimme vraagsturing op basis van CO2 en vocht zorgen de dynamische luchtverdeelfilters voor een uitzonderlijk rendement binnen dit compacte toestel.

DIY-installatie

De automatische inregeling zorgt voor een snelle en kwalitatieve installatie van het toestel. Bovendien weegt dit lichtgewicht slechts 21 kg. Met andere woorden: makkelijk te monteren door 1 persoon. Goed om te weten: de DucoBox Energy Comfort is beschikbaar vanaf maart 2020.

Meer weten?

Bezoek Duco op BATIBOUW2020 in de woning van de toekomst in Paleis 12.